Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kommunikativt ledarskap

Nordisk Kommunikation har i över 10 år arbetat med att utveckla och utbilda chefer och ledare. Vi har i allt högre grad fått bevis på att vår utgångspunkt med ett kommunikativt ledarskap är både relevant och effektiv. Den moderna ledaren använder mellan 70-90 procent av sin tid till att just kommunicera.

Våra ledarutbildningar går ut på att presentera och träna modernt, kommunikativt ledarskap på ett sätt som är spännande, samtidigt som att det bygger på att använda deltagarnas egna erfarenheter så mycket som möjligt. Som stöd i träning av kommunikativa förmågor använder vi praktiska metoder och utprovade modeller som testats av 100-tals företag och organisationer genom åren.

Vi erbjuder inspirationsföreläsningar på chefsdagar, halv- och heldagsutbildningar för ledningsgrupper och chefsgrupper, anpassat till organisationens behov och situation. Vi erbjuder även rådgivning, analyser och utveckling av kommunikativt ledarskap för kommunikationsstrateger, HR-specialister, projektledare och andra nyckelaktörer i verksamheten.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda.